Banc de llibres 2014-15

L’AMPA del CEIP Alborxí vol informar-vos que pel pròxim curs 2014-2015, continuarem amb el projecte del BANC DE LLIBRES. Amb l’ajuda dels professors, dels pares, i per descomptat dels alumnes, volem continuar amb esta iniciativa, que sense l’ajuda de tots no pot dur-se a terme i és per això que vos demanem un esforç i una alta participació. 

El BANC DE LLIBRES és una proposta que naix de la situació econòmica que vivim i de la necessitat i bon tractament amb la natura. Els llibres són un bé preciat i als que hem de tractar amb respecte. Si els cuidem, si no els ratllem i fem un ús responsable, tots podrem gaudir d’uns llibres nous i a baix cost. Esta iniciativa pretén que els llibres no siguen una càrrega per les famílies, sinó un bé preciat i una inversió en valors d’educació als que hem de respectar.

En acabar el curs, els llibres es quedaran en l’escola per poder començar el pròxim curs amb uns altres alumnes. És per això que ens hem de conscienciar tots, per fer el millor ús i tractar-los de la millor manera.

Per formar part del Banc de Llibres, és condició indispensable formar part de l’AMPA. La raó no és una altra que la de que les quotes de l’AMPA ajudaran a finançar la renovació i manteniment del Banc de Llibres.

Adjuntem els documents descarregables que seràn necessaris per a formar-ne part.

Donacio
SOL·LICITUD D’ADHESIO AL PROJECTE BANC DE LLIBRES

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s