Montessori a casa

Fa al voltant de cent anys la Dra. Montessori va concebre un nou mètode educatiu basat en l’estimulació i el respecte. En complementar aquest mètode amb la seua formació en medicina, psicologia i antropologia, va desenvolupar la seua filosofia de l’educació basant-se en observacions reals a xiquets.

Tant si coneixeu la filosofia Montessori com si no, ací us deixem un blog ple de recursos, tutorials i informació, que segur seran del vostre interès i dels vostres fills. Un dels aspectes a destacar del material que trobareu és que es pot fer a casa d’una manera original, i sostenible.

http://www.montessoriencasa.es/

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s