Butlletí “Estiu en família”

Amb l’estiu arriben les vacances dels xiquets i xiquetes, que passen més de dos mesos sense escola i experimenten un canvi mol t brusc: d’horaris pautats i estrictes a una quantitat d’hores lliures que, de vegades, no saben aprofitar.

Des de la Regidoria d’Infància i en el marc de l’Escola de Pares i Mares, un dels punts d’actuació del Departament, ens fan aplegar este butlletí Estiu en Família, que han elaborat amb propostes d’activitats i recursos per passar els dies de vacances en família, sense anar molt lluny ni gastar molt.

Estiu en família. Juny 2015

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s