Cinema i educació emocional

Del revés (Inside out; Disney-Pixar, 2015) és la nova pel·lícula que ens mostrarà com les nostres emocions, les veuetes que tots tenim dins del nostre cap, interactuen per a superar els problemes de la vida quotidiana i adaptar-se, en aquest cas, a la nova vida de la seua protagonista, Riley.

L’argument gira entorn del que ocorre en la ment d’una xiqueta que s’enfronta a la situació de canviar de ciutat, col·legi i amics, al mateix temps. Dins del seu cap les emocions es confonen i l’aclaparen. D’aquesta confusió tan freqüent en la infància, sorgeixen els personatges principals de la pel·lícula. Alegria, Tristesa, Por, Ira i Fàstic, totes elles emocions dins de Riley, que controlen el seu comportament i la relació que manté amb la seua família i amics.

En paraules del seu productor Jonas Rivera “Les emocions tenen un treball i un propòsit. No podem fer-les callar. Investiguem a l’interior de cada sentiment per a construir el seu reflex com a personatges i que el públic entenga el seu importància”.

La podem veure als Cines El Punt en el següent horari: Consulta ací

Veure trailer

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s