Coneixes #ElArbolDeLosLibros?

És una bonica iniciativa per a fomentar la lectura entre els xiquets. És tracta d’una cadena de llibres en la qual cada família envia un llibre a un xiquet. El llibre no fa falta que siga nou, però si en bon estat i concorde a l’edat del xiquet al que se li va a enviar. I de la mateixa manera el teu fill pot arribar a rebre fins a 36 llibres, si tots es comprometen a seguir la cadena.
En la inciciativa estan participant principalment pares, però també poden unir-se uns altres familiars. Per exemple, un avi fet que vulga els llibres per al seu nét, un oncle para el seu nebot, un germà major per al seu germà xicotet, etc. Fins i tot pot participar un mestre fet que vulga els llibres per a col·locar-los en la biblioteca d’aula i que el seu grup d’alumnes puga gaudir d’ells en classe. En definitiva, s’admet la participació de qualsevol persona adulta que tinga un xiquet en el seu entorn pròxim a qui vagen destinats els llibres que va a rebre.

T’animes a participar? Busca el hashtag #elarboldeloslibros i trobaràs com entrar en la cadena.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s