Classes de batukada!

Encetem extraescolar! A partir del divendres 4 de desembre.

QUE ES? Un grup de percussió on es toquen diversos instruments (repenic, caixa, surdo…).

QUÈ FAREM? Els alumnes aprendran a llegir les notacions rítmiques bàsiques de solfeig com les negres, corxeres, tresillos, semicorxeres i els seus respectius silencis. A més, proposem una sèrie d’exercicis a través dels quals els alumnes desenvolupen una escolta activa dels companys necessària per a tocar en grup.
També considerem molt important la creativitat, per la qual cosa realitzarem exercicis d’improvisació i lideratge musical. Els alumnes construiran les seues pròpies maces amb les quals tocar amb materials reciclats. D’aquesta manera intentem conscienciar de la necessitat de reciclar, i els donem la possibilitat de poder reparar o construir les seues eines de diversió.

QUI? Les classes les impartirà l’Escola i Grup de Batucada Green Gos.  Este grup naix en 2010 amb l’objectiu de gaudir la percussió d’una manera divertida i social. Amb seu al Port de Sagunt, compartit projecte amb el Green Espai i l’Associació Viure Dignament, aconsegueix que els alumnes no solament gaudisquen i aprenguen percussió, sinó els fa participes de cadascun dels projectes socials en els quals l’organització es veu immersa, transmetent valors com a respecte, tolerància i solidaritat.
Compten amb una dilatada experiència en tot tipus d’actuacions i també imparteixen tallers adaptats per a xiquets, adults i persones amb diversitat funcional, sent molt interessant per a col·legis, empreses i associacions.

Organització de les classes:

El professor que impartirà el curs és Damián Ordóñez

  • Les classes s’impartiran els divendres de 15:30h a 16:45h
  • Edats: 6 a 12 anys
  • La batukada infantil podrà participar en les festes del col·legi
  • El material necessari per al desenvolupament del curs s’explicarà el primer dia
  • Green Gos Batukada aportarà els instruments
  • No es precisa tenir coneixements previs de solfeig ni percussió

PREU21€/mes (es cobrarà cada 2 mesos com la resta d’extraescolars). Les classes començaran el proper divendres 4 de desembre.

1623522_539266399546267_8158042468579033586_n

Pots trobar més informació sobre Green Gos Batukada en facebook, youtube i twitter.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s