NANAvidad 2015

Engrata Teatre presenta per tercer any consecutiu el FI, Festival per a Primera Infància i Família que organitza en la ciutat d’Alzira. Com en anys anteriors, els més xicotets van a ser els protagonistes i entorn d’ells girarà tota la programació, per a compartir en família.
Enguany el FI està dedicat a la primera infància i gira al voltant de les cançons de bressol, com a primer contacte del xiquet amb la música i amb la veu de la mare, com a element que calma i reconforta. Està pensat perquè siga un lloc de trobada de cançons, músiques i contes de diferents cultures i com un espai per a tota la família. Est és el primer i únic festival dedicat a les cançons de bressol que es realitza a Espanya.
Del 18 al 23 de desembre a Alzira! Recodeu fer les reserves a través del Facebook de “El Árbol Doble”. Totes les entrades tenen un cost de 5€.

DEF_FI_Programa 2016-1 DEF_FI_Programa 2016-2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s