Extraescolars 2016/17

Un any més comencem un nou curs escolar amb moltes ganes, molta il·lusió i moltes activitats per a compartir amb tots vosaltres. Per tal de conciliar la vida laboral i familiar, des de l’AMPA vos oferim unes activitats extraescolars que esperem que siguen ben atractives i pedagògiques per als vostres fills i filles. És molt important que tingueu en compte quins beneficis aporta la realització d’aquestes activitats als menuts, però això uns n’enumerem uns quants.

1. Els xiquets/es aprenen a organitzar-se millor.

2. Interactuen i es relacionen amb altres xiquets.

3. Aprenen i valoren el treball en equip.

4. Gaudeixen i riuen…

Ah, i no oblideu que han de ser una distracció i no una obligació per als vostres fills, així és que trieu tenint en compte les seues inquietuds. Aquest curs introduim algunes novetats, ací teniu el llistat:

● Teatre. Mitjançant aquesta activitat es potencien les habilitats socials, afectives, habilitats d’interpretació… a més de treballar la memòria, l’autoestima, i la pèrdua de perdre la por a actuar…

● Anglés. Aquesta activitat té com a objectiu aproximar-se a una llengua estrangera d’una manera atractiva mitjançant el joc, tot reforçant així els continguts treballats per l’alumnat a classe. Adquiriran vocabulari i milloraran la seua expressió verbal.

● Ball. Amb aquesta activitat, els xiquets i les xiquetes desenvoluparan habilitats motrius, gaudiran de la música, treballaran el ritme, les seues capacitats corporals així com valors tan importants com el companyerisme, el treball en grup o el gust per la música.

● Danses valencianes. Gràcies a aquesta activitat, els infants coneixen i valoren les tradicions i cultura del nostre poble, desenvolupen habilitats motrius, el ritme, la coordinació, i gaudeixen de la música i del ball. Enguany hi ha la possibilitat de crear un grup amb els pares i les mares que vulguen aprendre a ballar danses i gaudir d’aquesta experiència amb els seus fills/es.

● Arquilecturas. Alguns dels principals objectius d’aquesta innovadora extraescolar són apropar l’arquitectura als infants, fomentar la seua creativitat i l’interés per l’entorn físic, despertar la seua curiositat pels diversos models de ciutats o desenvolupar-ne la intel·ligència visual i espacial. Consisteix en tallers d’arquitectura per a xiquets amb materials de representació arquitectònica com ara maquetes, fotomuntatges, collages, plànols, dibuixos…

● Patinatge. Aquesta activitat contribueix a fer que els xiquets desenvolupen capacitats físiques i motrius, treballa la capacitat de concentració, millora la resistència física i, a més, gaudiran patinant i aprenent diferents modalidats de patinatge.

● Escacs. Uns dels objectius d’aquesta activitat és que els infants milloren les seues habilitats cognitives, l’atenció, la capacitat de concentració i memorització o l’agilitat mental. Totes aquestes habilitats són un gran benefici que repercutirà de manera directa en el rendiment escolar.

● Kids braining. L’objectiu d’aquesta activitat és ensenyar als xiquets a fer càlculs mentals ràpids utilitzant un àbac i en llengua anglesa. D’aquesta manera, els xiquets milloren el vocabulari, la comprensió i l’expressió verbal en una llengua estrangera.

● Natació. Aquesta activitat fomenta el desenvolupament motriu i la coordinació, així com l’autonomia dels xiquets i les xiquetes dins i fora de la piscina. Aquesta activitat és l’única que no es realitza al centre.

● Zumba per a pares i mares. Aquesta activitat té com a objectiu que els pares puguem conciliar el nostre temps lliure amb les activitats que realitzen els nostres fills i filles, així com facilitar un context per a poder conéixer-nos i relacionar-nos. A més a més, aquest tipus d’activitat esportiva incrementa la nostra energia, millora la condició física i el nostre benestar.

Esperem que aquesta oferta d’activitats siga del vostre gust!

Adjuntem Full d’inscripció a les activitats extraescolars i full d’inscripció a la piscina municipal, aquest full el haureu d’entregar a la Piscina Municipal.

 

circular-extraescolars-inici-de-curs

full-dinscripcio-activitats-extraescolars

fitxa-inscripcio-piscina-municipal

fitxa-federació-patinatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s