Autoritzacions de cobrament

La circular que hem passat esta setmana des de l’AMPA té com a finalitat recollir les autoritzacions de cobrament de la quota anual de l’AMPA (18 euros) de tot l’alumnat del centre que vulga ser membre de l’AMPA. Esta fulla és imprescindible per poder fer el cobrament al banc i poder justificar que esteu conformes. Per favor, feu-nos arribar les dades bancàries necessàries per a fer el cobrament d’enguany si voleu ser associats. Recordeu que és imprescindible ser associat per poder gaudir de les activitats extraescolars ja que estan organitzades íntegrament per l’AMPA.

Imatge mans AMPA

Una vegada ompliu la circular, per favor, dipositeu-la a la bústia de l’AMPA, envieu-la escanejada i signada al nostre correu electrònic (ampaalborxi@gmail.com) o fiqueu-la al saquet o agenda del vostres fills o filles. Recordeu que si teniu més d’un fill, només cal que ompliu una fulla.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!

Formulari actualització dades (PDF)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s